X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کیک لایه ای آجیلی


مواد لازم برای هر لایه

  • آرد: 85 گرم
  • شکر قهوه ای: 35 گرم
  • فندق ریز خرد شده: 100 گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق مربا خوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق مربا خوری
  • آب: 100 میلی لیتر
  • روغن مایع: 35 گرم
  • مواد لازم برای کرم کیک:
  • شکر قهوه ای: 200 گرم
  • گردو ریز خرد شده: 200 گرم
  • شربت مربای زرد آلو یا قیصی: 8 تا 10 قاشق غذا خوری
  • شکلات قهوه ای: 80 گرم
  • آب: 5 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید و در آخر آب و روغن را اضافه کنید. مواد را مخلوط کرده و در قالب 25 سانتی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده اید، بریزید. مواد را یک دست کف قالب پخش کرده و در از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. این کار را برای دو لایه بعدی هم تکرار کنید. می توانید مواد لازم برای هرسه لایه را بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین با هم مخلوط کرده و قبل از ریختن مواد هر لایه در قالب بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه کرم کیک: مقداری از گردو ها حدود 50 گرم را برای تزیین کیک کنار بگذارید. شکر قهوه ای و آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. بعد از 3 دقیقه جوشیدن که کمی غلیظ تر شد و کف کرد، گردو های خرد شده و شکلات را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن شربت مربا را اضافه کنید  تا کرم روانی به دست آید. کرم را از روی حرارت برداشته و بین لایه های کیک و روی آن را با این کرم پوشش دهید.کیک را با گردو های کنار گذاشته شده یا هر آجیل دیگری به دلخواه تزیین کنید.

  • کربو هیدرات 570 گرم؛ پروتئن 110 گرم؛ چربی: 435 گرم؛ کالری: 6635 کیلو کالری.