مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

کیک لایه ای شکلاتی

کیک لایه ای شکلاتی 

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • آرد الک شده: 175 گرم
  • پودر کاکائو: 3 قاشق غذا خوری
  • پودر اسپرسو: 1 قاشق چایخوری ( اختیاری )
  • کره ذوب شده: 175 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف پخت
  • شکر ساییده شده: 175 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات 70 درصد: 100 گرم ذوب شده

مواد لازم برای تهیه رویه شکلاتی:

  • خامه: 500 میلی لیتر
  • شکلات شیری خرد شده: 500 گرم

طرز تهیه کیک:

ابتدا کرم شکلاتی را تهیه کنید. برای این کار خامه را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید، قبل از جوش آمدن خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تایک مخلوط یکدست و نرم به دست آید. کرم تهیه شده را کناری بگذارید تا خنک شود. 

تمام مواد را به جز شکلات را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید، تا مخلوطی یکنواخت و نرم به دست آورید، اگر مخلوط شما سفت و خشک است شیر را با قاشق به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. حال مو.اد را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و در دو ظرف مخصوص  پخت کیک به ضخامت 18 سانتی متر بریزید. حال دو ظرف را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد ( 180 درجه فارنهایت ) برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. چنگالی درون کیک فرو کنید اگر مواد به چنگال نچسبید کیک شما پخته است. اجازه دهید کیک برای مدت 5دقیقه خنک شود و سپس کیک را روی یک سینی توری برگردانید و پس از اینکه کاملا خنک شد، هر یک از کیک ها را از وسط یک برش افقی دهید. لایه ها را به صورت ساندویچی با کمی کرم بین آنها روی هم قرار دهید  و باقی مانده کرم را روی لایه بالایی بریزید.


هر وعده این دستور- 865 کالری؛ 9.5 گرم پروتئین؛ 67.2 گرم کربوهیدرات؛ 63.9 گرم چربی؛ 1.8 گرم فیبر می باشد. 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد