X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

بستنی زعفرانی

مواد لازم:

  • شیر پر چرب: 1لیتر
  • شکر: 400 گرم
  • ثعلب: یک قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف استکان
  • خامه: 100 گرم
  • پسته خرد شده: 50 گرم
  • زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه بستنی زعفرانی:
شیر را روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید پس از جوش آمدن شیر، شعله زیر آن را کم کنید و پودر زعفران و گلاب به آن اضافه کنید. شکر و ثعلب را نیز با هم مخلوط کرده و به آرامی به شیر اضافه کنید و با یک چنگال شیر را هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. حال اجازه دهید مایه بستنی خنک شود، سپس آنرا در یک ظرف استیل ریخته و ظرف را در یک کاسه پر از یخ گذاشته و هم بزنید تا مایع بستنی سفت و کش دار شود. در این مرحله پسته را به بستنی اضافه کرده و برای مدت نیم ساعت در فریز قرار دهید. پس از این زمان بستنی را از فریز خارج کرده و کاملا مخلوط کرده و مجددا برای مدت 4 ساعت داخل فریز بگذارید. بهتر است عمل همزدن بستنی را هر یک ساعت یکبار انجام دهید تا بستنی شما یخ نزند.
برای اضافه کردن خامه به بستنی، خامه را داخل یک سینی پخش می کنیم و سپس داخل فریزر می گذاریم یک تا دو ساعت بعد بیرون آورده و با کاردک می تراشیم و هنگامی که بستنی را برای نخستین همزدن از فریز خارج می کنید به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید اگر کیفیت ثعلب پایین باشد یا مقدار آن را کمتر از حد تعیین شده باشد، بستنی شما کشدار نشده و حالت یخی به خود می گیرد.