مواد لازم برای 4 نفر:
طرز تهیه:
هلو ها را پوست کنده و از وسط برش دهید. هسته های آن را خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید. سپس آب لیمو ترش و آب هلو را در ظرفی ریخته و کره را به آن ها اضافه کنید و ظرف را بدون در پوش به مدت سه دقیقه با قدرت 100 درصد ( حدااکثر ) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود. سپس زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را با چنگال هم بزنید و به همراه کشمش ، خلال بادام و بیسکویت خرد شده به مایه ی فوق اضافه کنید و ظرف را مجددا به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت حداکثر در دستگاه بگذارید تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را کمی خالی کنید و با مایه ی فوق پر کنید و آنها را درون ظرفی قرار دهید. ظرف را با در پوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید.