مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

دسر هلو با مایکروویو

مواد لازم برای 4 نفر:

  • هلوی سفت و رسیده: 4 عدد
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذا خوری
  • آب هلو: یک سوم پیمانه
  • کره: 25 گرم ( 2 قاشق غذاخوری )
  • زرده ی تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق مربا خوری
  • شکر: 3 قاشق غذا خوری
  • کشمش ریز: یک قاشق غذا خوری
  • خلال بادام: یک قاشق غذاخوری
  • بیسکویت کم شیرینی: 50 گرم

طرز تهیه:

هلو ها را پوست کنده و از وسط برش دهید. هسته های آن را خارج کرده و روی آن کمی شکر بپاشید. سپس آب لیمو ترش و آب هلو را در ظرفی ریخته و کره را به آن ها اضافه کنید و ظرف را بدون در پوش به مدت سه دقیقه با قدرت 100 درصد ( حدااکثر ) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود. سپس زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را با چنگال هم بزنید و به همراه کشمش ، خلال بادام و بیسکویت خرد شده به مایه ی فوق اضافه کنید و ظرف را مجددا به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت حداکثر در دستگاه بگذارید تا حباب بزند. سپس داخل هلوها را کمی خالی کنید و با مایه ی فوق پر کنید و آنها را درون ظرفی قرار دهید. ظرف را با در پوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد