مواد لازم:
کاهو تازه: 1 عدد
نان تست: 4-3 عدد
روغن زیتون:150 میلیلیتر
پنیر پارمیزان: 100گرم
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
تخممرغ: 1 عدد
سیر: 2 حبه
آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد سزار:
برای آمادهسازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، تخممرغ (از قبل به مدت 1 دقیقه آبپز شده)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با مخلوط کن یا غذاساز خوب مخلوط میکنیم بعد از حدود 5 دقیقه، روغن را اضافه می کنیم تا حالت مایونز بگیرد و کمی غلیظ گردد. قسمت های سفید و اسفنجی نان 0 دور نان تست را خشک تر است برش به زنید ) را به ابعاد 1سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست میکنیم. اکنون برای سرو این سالاد کافی است برگهای تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را به آن اضافه کرده و سس مخصوص را به سالادتان اضافه کنید. سالاد شما اماده سرو است.