مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سالاد سزار

مواد لازم:

کاهو تازه: 1 عدد

نان تست: 4-3 عدد

روغن زیتون:150 میلی‌لیتر

پنیر پارمیزان: 100گرم

سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: 1 عدد

سیر: 2 حبه

آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

سس ورسترشایر: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سالاد سزار:

برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، تخم‌مرغ (از قبل به مدت 1 دقیقه آبپز شده)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با مخلوط کن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود 5 دقیقه، روغن را اضافه می کنیم تا حالت مایونز بگیرد و کمی غلیظ گردد.  قسمت های سفید و اسفنجی نان 0 دور نان تست را خشک تر است برش به زنید ) را به ابعاد 1سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم. اکنون برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را به آن اضافه کرده و سس مخصوص را به سالادتان اضافه کنید. سالاد شما اماده سرو است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد