X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

مافین کاکائویی

مواد لازم:

  • آرد سفید: 200 گرم
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذا خوری
  • شکر: 120گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ زده شده: 2 عدد
  • شیر: 220 میلی لیتر
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 115 گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین کاکائویی:
آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و الک کنید سپس شکر را به مواد اضافه کنید. در ظرف دیگری، تخم مرغ از قبل زده شده، وانیل، شیر و کره ذوب شده ( پس از ذوب کردن اجازه دهید کره هم دما با محیط شود ) را با همزن دستی بزنید. در مرکز آرد، گودی ایجاد کرده و مخلوط فوق را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید (از هم زدن زیاد خودداری کنید). دو سوم حجم قالب چرب شده یا کاغذ انداخته شده را از مخلوط بالا پر کرده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه میانی فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از این زمان چنگالی را در یکی از کیک ها فرو کنید اگر مواد به چنگال نچسبید نشان دهنده پخته شدن کیک شما است.