مواد لازم برای 8 ساندویج
دستور تهیه:
در تابه مقداری روغن ریخته و آن را بر روی شعله متوسط بگذارید، فلفل دلمه ای و پیاز در داخل تابه بریزید و برای مدت 8 دقیقه حرارت دهید، سپس سیر را به این مخلوط اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر حرارت دهید.
سپس پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل هندی و عدس پخته را اضافه کنید.نمک و فلفل را در رب گوجه فرنگی ریخته و هم بزنید، سپس این سس را به مخلوط اضافه کنید. برای 10 دقیقه یا بیشتر (اگر خوراک شما خشک بنظر می رسد مقداری رب گوجه فرنگی یا آب به آن اضافه کنید) به غذا حرارت دهید. سپس سس خردل را اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر حرارت دهید. حدود نصف پیمانه از خوراک را روی هر نان گذاشته و از این خوراک خوشمزه لذت ببرید.