مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

ساندویچ عدس

ساندویچ عدس

ساندویج عدس

مواد لازم برای 8 ساندویج

  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • سیر خرد شده: 3 دانه
  • عدس پخته شده: 3 فنجان
  • پودر فلفل قرمز: سه قاشق غذا خوری
  • آویشن: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل هندی: به مقدار کم
  • گوجه فرنگی خرد شده: 2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه
  • سس خردل: 2 قاشق غذا خوری
  • نان باگت گرد: 8 عدد

دستور تهیه:

در تابه  مقداری روغن ریخته و آن را بر روی شعله متوسط بگذارید، فلفل دلمه ای و پیاز در داخل تابه بریزید و برای مدت 8 دقیقه  حرارت دهید، سپس سیر را به این مخلوط اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر حرارت دهید.

سپس پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل هندی و عدس پخته را اضافه کنید.نمک و فلفل را در رب گوجه فرنگی ریخته و هم بزنید، سپس این سس را به مخلوط اضافه کنید. برای 10 دقیقه یا بیشتر (اگر خوراک شما خشک بنظر می رسد مقداری رب گوجه فرنگی یا آب به آن اضافه کنید) به غذا حرارت دهید. سپس سس خردل را اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر حرارت دهید.  حدود نصف پیمانه از خوراک را روی هر نان گذاشته و از این خوراک خوشمزه لذت ببرید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد