مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص:
پوست ماهی سالامون را بگیرید. ماهی ها را در تابه نچسبی که چرب کرده اید بچینید. روی ماهی ها آب لیمو ترش، دو قاشق روغن و نمک و فلفل ریخته و در ظرف را به بندید. ظرف را برای مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از پخته شدن ماهی ها استخوان های آنها را جدا کرده و ماهی را خرد کنید. نان تست شده را در مخلوط کن ریخته تا پودر شود. ماهی، سس مایونز، سبزیجات، نان پودر شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آیند. از مواد مقدار کمی برداشته در دست به آن فرم دهید و برای سرخ شدن در تابه قرار دهید. برای تزئین کیک ماهی از
این غذا را می توانید با مخلوطی از سبزیجات به همراه سس مخصوص میل کنید.
طرز تهیه سس مخصوص:
برای تهیه سس مخصوص تمام مواد را به میزان مشخص شده کاملا با هم مخلوط کنید.