مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

کیک ماهی سالامون


مواد لازم:

  • فیله ماهی سالامون یا ماهی شیر: 1 کیلوگرم
  • نان تست شده: 4 برش
  • جعفری و شوید خرد شده: هر کدام 200 گرم
  • سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش: 2 عدد
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص:

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قند: یک دوم قاشق غذاخوری
  • سس خردل: نصف فنجان
  • سرکه: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کیک ماهی سالامون:

پوست ماهی سالامون را بگیرید. ماهی ها را در تابه نچسبی که چرب کرده اید بچینید. روی ماهی ها آب لیمو ترش، دو قاشق روغن و نمک و فلفل ریخته و در ظرف را به بندید. ظرف را برای مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از پخته شدن ماهی ها استخوان های آنها را جدا کرده و ماهی را خرد کنید. نان تست شده را در مخلوط کن ریخته تا پودر شود. ماهی، سس مایونز، سبزیجات، نان پودر شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آیند. از مواد مقدار کمی برداشته در دست به آن فرم دهید و برای سرخ شدن در تابه قرار دهید. برای تزئین کیک ماهی از

این غذا را می توانید با مخلوطی از سبزیجات به همراه سس مخصوص میل کنید.


طرز تهیه سس مخصوص:

برای تهیه سس مخصوص تمام مواد را به میزان مشخص شده کاملا با هم مخلوط کنید.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد