مواد لازم:
مواد لازم برای کرم نارگیلی:
مواد لازم برای کرم وانیلی:
طرز تهیه کیک اسفنجی:
کیک اسفنجی را به وسیله چاقوی مخصوص برش دهید تا کیک دو قسمت شود.
طرز تهیه کرم نارگیلی:
شیر نارگیل و شکر را داخل شیر جوش کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه بجوشد و شکر کاملا داخل آن حل شود. سپس 100 گرم پودر نارگیل و عرق بیدمشک را هم اضافه کرده و مایع را کناری بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کرم وانیل:
آرد ذرت را با 3 قاشق غذا خوری از شیر ، نیمی از شکر و زرده های تخم مرغ در شیر جوش بریزید و مخلوط کنید. بقیه شیر را داغ کنید و به مایه بیفزایید و مایه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سفیده تخم مرغ را در کاسه تمیزی بریزید و با همزن بزنید تا پنبه ای شکل شود، سپس بقیه شکر را آرام آرام به سفیده بیفزایید تا سفیده غلیظ شود، مایه سفیده را با مایع زرده مخلوط کرده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا مایع غلیظ شود، آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید کرم خنک شود.
یک لایه از کیک را روی صفحه ی تزیین قرار داده و یک لایه از کرم وانیلی روی آن بمالید و سپس یک لایه از کرم نارگیل روی کرم وانیل بمالید و کیک دوم را روی آن قرار دهید. کیک و کناره آن را کرم وانیل و پودر نارگیل بکشید، در پایان روی کیک را با خامه و توت فرنگی تزیین کنید.
کالری: 5670 کیلو کالری؛ کربوهیدراتت 450 گرم؛ پروتئین 135 گرم؛ چربی: 370 گرم؛
منبع: فرادانا::کیک نارگیلی