X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کیک نارگیلی

کیک نارگیلی

مواد لازم:

  • کیک اسفنجی به ضخامت 20 سانتی متر: 1 عدد

مواد لازم برای کرم نارگیلی:

  • شیر نارگیل: 2 قاشق غذا خوری
  • شکر: 40 گرم
  • پودر نارگیل: 100 گرم
  • عرق بیدمشک: یک قاشق غذا خوری

مواد لازم برای کرم وانیلی:

  • آرد ذرت: 25 گرم
  • شیر: نیم لیتر
  • شکر دانه ریز: 180 گرم
  • تخم مرغ: 3ععد، زرده و سفیده جدا
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین:
  • خامه ی فرم گرفته: 150 گرم
  • پودر نارگیل: 125 گرم
  • توت فرنگی: 10 عدد

طرز تهیه کیک اسفنجی:

کیک اسفنجی را به وسیله چاقوی مخصوص برش دهید تا کیک دو قسمت شود.

طرز تهیه کرم نارگیلی:

شیر نارگیل و شکر را داخل شیر جوش کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه بجوشد و شکر کاملا داخل آن حل شود. سپس 100 گرم پودر نارگیل و عرق بیدمشک را هم اضافه کرده و مایع را کناری بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه کرم وانیل:

آرد ذرت را با 3 قاشق غذا خوری از شیر ، نیمی از شکر و زرده های تخم مرغ در شیر جوش بریزید و مخلوط کنید. بقیه شیر را داغ کنید و به مایه بیفزایید و مایه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سفیده تخم مرغ را در کاسه تمیزی بریزید و با همزن بزنید تا پنبه ای شکل شود، سپس بقیه شکر را آرام آرام به سفیده بیفزایید تا سفیده غلیظ شود، مایه سفیده را با مایع زرده مخلوط کرده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا مایع  غلیظ شود، آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید کرم خنک شود.

یک لایه از کیک را روی صفحه ی تزیین قرار داده و یک لایه از کرم وانیلی روی آن بمالید و سپس یک لایه از کرم نارگیل روی کرم وانیل بمالید و کیک دوم را روی آن قرار دهید. کیک و کناره آن را کرم وانیل و پودر نارگیل بکشید، در پایان روی کیک را با خامه و توت فرنگی تزیین کنید.

کالری: 5670 کیلو کالری؛ کربوهیدراتت 450 گرم؛ پروتئین 135 گرم؛ چربی: 370 گرم؛


منبع: فرادانا::کیک نارگیلی