X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کیک رژیمی

مواد لازم:

  • آرد سفید: 85 گرم 
  • نشاسته ذرت: 23 گرم 
  • شکر  195 گرم 
  • سفیده تخم مرغ:  3 عدد
  • کرم تارتار: 4 گرم 
  • نمک: به میزان لازم 
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک  را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.