مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

شیشلیک ایتالیایی

شیشلیک ایتالیایی

مواد لازم:

  • راسته شیشلیکی: چهار عدد
  • آرد سفید: دو پیمانه
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • آرد سوخاری: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان: یک پیمانه
  • پنیر موتزارلا: به میزان لازم
  • روغن زیتون : به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم


طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال بخوابانید تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید بغلتانید سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط کنید، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده بگذارید، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه بپزید، آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار دهید و در پایان آنها را در بشقاب گذاشته و سرو کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
شبنم پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 06:43 ب.ظ http://seven-stones.blogsky.com


اول




































بیاید ببینید هفت سنگ چه خبره







































برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد