X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

شیشلیک ایتالیایی

شیشلیک ایتالیایی

مواد لازم:

  • راسته شیشلیکی: چهار عدد
  • آرد سفید: دو پیمانه
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • آرد سوخاری: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان: یک پیمانه
  • پنیر موتزارلا: به میزان لازم
  • روغن زیتون : به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم


طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال بخوابانید تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید بغلتانید سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط کنید، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده بگذارید، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه بپزید، آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار دهید و در پایان آنها را در بشقاب گذاشته و سرو کنید.