مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

ماهی سفید شکم پر

مواد لازم:

  • ماهی سفید بزرگ:یک عدد
  • سبزی (اناریجه و زلنگ) چرخ شده: یک پیمانه
  • گردو ساییده شده: یک سوم پیمانه
  • انار خشک ساییده: دو قاشق غذاخوری
  • زرشک: یک قاشق غذاخوری
  • رب نارنج: سه قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده: دو قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل، ادویه ماهی و روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:                                                                                                               

ابتدا ماهی پاک و شسته شده را با نمک، فلفل، ادویه ماهی و رب نارنج کاملا مزه‌دار کنید. سبزی، گردو، زرشک نمک، فلفل، دو قاشق رب نارنج و انار ساییده شده را با هم مخلوط کرده و با این مواد داخل شکم ماهی را پر می‌‌کنیم. دو لبه شکم ماهی را جفت کرده و با نخ و سوزن آن را می‌دوزیم. سپس در سینی مخصوص فر کمی روغن ریخته، ماهی را درون آن قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت می‌گذاریم بپزد. در این فاصله چندین مرتبه با برس روی ماهی زعفران و روغن می‌مالیم و دوباره در فر قرار می‌دهیم تا روی ماهی .کاملا طلایی رنگ شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد