مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا ماهی پاک و شسته شده را با نمک، فلفل، ادویه ماهی و رب نارنج کاملا مزهدار کنید. سبزی، گردو، زرشک نمک، فلفل، دو قاشق رب نارنج و انار ساییده شده را با هم مخلوط کرده و با این مواد داخل شکم ماهی را پر میکنیم. دو لبه شکم ماهی را جفت کرده و با نخ و سوزن آن را میدوزیم. سپس در سینی مخصوص فر کمی روغن ریخته، ماهی را درون آن قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم بپزد. در این فاصله چندین مرتبه با برس روی ماهی زعفران و روغن میمالیم و دوباره در فر قرار میدهیم تا روی ماهی .کاملا طلایی رنگ شود.