مواد لازم
طرز تهیه:
گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید.
سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.
مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت ( 220 درجه سانتی گراد ) گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید. پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته شده است. سپس آن را لایه لایه برش داده و در ظرف مناسبی به همراه سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.