X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

استیک با عطر پونه

مواد لازم 

  • پونه خرد شده: نصف پیمانه 
  • سرکه: یک پیمانه
  • سیر: 3 حبه
  • آویشن تازه: دو قاشق مربا خوری
  • روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری 
  • گوشت بدون استخوان و چربی: 170 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم 

طرز تهیه:

گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید. 
سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.
مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت ( 220 درجه سانتی گراد ) گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید. پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته شده است. سپس آن را لایه لایه برش داده و در ظرف مناسبی به همراه سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.