مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سوفله سیب زمینی و گوشت

سوفله سیب زمینی و گوشت

مواد لازم :

  • سیب زمینی: 4 عدد بزرگ
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز خلالی خرد شده: 1 عدد بزرگ
  • قارچ حلقه ای خرد شده: 1 عدد
  • پنیر پیتزا: 170 گرم
  • سیر رنده شده: 1 حبه
  • رب: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


طرز تهیه :

سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود. پیاز را با  زردچوبه  کمی تفت دهید.

سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید. رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را با گوشت کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، توجه داشته باشید قارچ را زمانی به مواد اضافه کنید که بیش از 10 دقیقه حرارت نبیند.

یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید، سپس مقداری از مواد را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین کار را به صورت لایه لایه تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) به مدت 10 دقیقه بگذارید تا پنیر پیتزا به رنگ طلایی در آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد