X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کوکو اسفناج


مواد لازم:

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم 
  • قارچ خورد شده: نصف پیمانه
  • زرشک:  ۳ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد متوسط
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • پنیر چدار یا مازارولا کم کالری رنده شده: نصف پیمانه
  • نمک،فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

اسفنجها رو بشورید و خورد کنید قارچ خورد شده و زرشک و ادویه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها رو تو یه ظرف جداگانه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. و داخل ظرف پیرکس که چرب کردید بریزید. روی مواد پودرسوخاری بپاشید و روی پودر سوخاری پنیر رنده شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتی گراد ) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.