X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

میگو با پنیر سفید

موادلازم:

  • پیاز خرد شده: نصف پیمانه
  • کره: یک و نیم قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون: یک و نیم قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی خرد شده: 4 عدد
  • سیر رنده شده: یک حبه
  • پونه: سه چهارم قاشق چایخوری
  • پنیر فتای خرد شده: 150 گرم
  • میگو پوست کنده و بدون رگ: نیم کیلوگرم
  • جعفری تازه خرد شده: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ، پیاز از قبل خرد شده را در روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی، سیر، نمک، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود .پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید .
پس از آن میگو را به سس اضافه کرده، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود. آن را با جعفری تزئین کنید. این خوراک را می توانید با برنج سرو نمایید.