مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سوپ قارچ

مواد لازم:

  • کره: 50گرم
  • قارچ: 350گرم
  • آرد: 3/1 فنجان
  • آب مرغ; 2 فنجان
  • شیر: 3/2 فنجان
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
  • آب لیمو: 1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • خامه: به مقدار لازم
  • ساقه پیازچه حلقه ای خرد شده: برای تزیین


طرز تهیه:

کره را داخل قابلمه روی حرارت آب کنید و قارچ خردشده را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه صبر کرده تا قارچها بپزند.

آرد را به آنها اضافه کرده و کمی آن را تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آب مرغ و شیر را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت 10 دقیقه بجوشند.

سپس جعفری، آبلیمو، نمک و فلفل و خامه را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.سوپ را داخل سوپخوری بریزید با کمی جعفری ساقه های پیازچه تزئین کنید. سوپ شما آماده سرو است نوش جانتان.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد