مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

ته چین زیتون

ته چین زیتون

مواد لازم برای 6 نفر:

  • برنج: 3 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد ( 2 عدد زرده یک عدد کامل )
  • ماست: 3 قاشق غذا خوری
  • زعفران حل شده در آب: 3 قاشق غذا خوری
  • بیکینک پودر: یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • زیتون سبز و سیاه: به اندازه پوشاندن ته قالب مورد نظر
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را آب کش کرده و کنار بگذارید. بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی تا حدی که حجم انه زیاد شود بزنید. ماست، بیکینگ پودر، زغفران حل شده و نیمی از روغن را به مواد اضافه کنید، مجددا یک دور با همزن هم بزنید و برنج را اضافه کنید. در آخر نمک را  هم اضافه کرده و هم بزنید. از همان روغنی که دارید ته و بدنه قالب را چرب کرده و زیتون را به ترتیب رنگی که دارید یک دور سبز و یک دور مشکی ته قالب بچینید. مواد دیگر را روی زیتون ها ریخته و با ته قاشق صاف کره و سپس با کف دست ته چین را فشار دهید تا مواد بهم بچسبند.باقی مانده روغن را به ته چین اضافه کرده و روی آنرا با فویل بپوشانید و برای مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را برداشته و مجددا به مدت 10 دقیقه ته چین را در فر قرار داده تا بپزد.در پایان دور تا دور ته چین را با کارد از قالب جدا کرده و در ظرف برگردانبد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد