مواد لازم:
طرز تهیه خوراک مرغ تند:
پیاز را به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و تا زمانی که پیازها طلایی رنگ شوند حرارت دهید. حال حرارت را کمی زیاد کرده و تخم گشنیز، پودر کاری، فلفل قرمز، نمک، گوجه فرنگی و آب لیموترش را اضافه کرده مواد را برای مدت 3 دقیقه حرارت دهید. اکنون مرغ را اضافه کرده و پس از 5 تا 7 دقیقه حرارت دادن فلفل ها و گشنیز خرد شده را اضافه کنید، اگر در این مرحله خوراک شما خشک است کمی آب جوش به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و برای مدت 15 تا 20 حرارت دهید تا مواد کاملا بپزند. برای کاهش تندی خوراک از میزان فلفل سبز تند آن کمک کنید. برای سرو غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ های گشنیز تزئین کنید.