مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

خوراک مرغ تند

مواد لازم:

  • پیاز خرد شده: 2 عدد متوسط
  • روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده: نصف قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی له شده: 400 گرم
  • پودر کاری: به میزان لازم
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ بدون استخوان و پوست: 350 گرم
  • گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز تند: 3 عدد
  • فلفل دلمه خرد شده: 2 عدد
  • برگ گشنیز: برای تزئین

طرز تهیه خوراک مرغ تند:
پیاز را به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و تا زمانی که پیازها طلایی رنگ شوند حرارت دهید. حال حرارت را کمی زیاد کرده و تخم گشنیز، پودر کاری، فلفل قرمز، نمک، گوجه فرنگی و آب لیموترش را اضافه کرده مواد را برای مدت 3 دقیقه حرارت دهید. اکنون مرغ را اضافه کرده و پس از 5 تا 7 دقیقه حرارت دادن فلفل ها و گشنیز خرد شده را اضافه کنید، اگر در این مرحله خوراک شما خشک است کمی آب جوش به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و برای مدت 15 تا 20 حرارت دهید تا مواد کاملا بپزند. برای کاهش تندی خوراک از میزان فلفل سبز تند آن کمک کنید. برای سرو غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ های گشنیز تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد