مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

کیک تمشک و پنیر

مواد لازم:

  • بیسکویت گندم کامل: 8 عدد
  • کره آب شده: 50 گرم
  • پنیر خامه ای: 600 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر سائیده شده: 175 گرم
  • خامه ترش: 140 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • تمشک: 300 گرم

طرز تهیه کیک تمشک و پنیر:
بیسکویت های خرد شده را با کره مخلوط کنید و در ظرفی برای مدت 5 دقیقه حرارت دهید و سپس اجازه دهید خنک شود. اکنون بیسکوبیت ها را با فشار در لایه زیرین در کف ظرف مخصوص پخت قرار دهید و این بیسکویت ها لایه زرین کیک شما را خواهند ساخت. پنیر خامه ای، آرد، شکر، وانیل، تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که به صورت مایه سبک و پفکی در آید هم بزنید. اکنون نیمی از تمشک ها را به مایه کیک اضافه کرده و مواد را در ظرف مخصوص پخت بریزد و برای مدت 40 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید پس از پخت باید روی کیک کمی سفت شده باشد اما وسط آن کمی خمیری باشد. باقی مانده تمشک را به همراه شکر ذوب شده روی حرارت قرار دهید، در حالی که تمشک و شکر را حرارت می دهید، تمشک ها را له کنید تا به صورت سس درآید. پس پخت کیک این سس را روی آن بریزید و با چند دانه تمشک تزیین کنید.


برگرفته از : فرادانا - کیک تمشک و پنیر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد