مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سالاد اندونزی


مواد لازم:

  • سیب زمینی نیم کیلو
  • گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
  • نخود فرنگی 200 گرم
  • کالباس 300 گرم
  • خیار شور 300 گرم
  • سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد