مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

خوراک لوبیا سفید


مواد لازم برای 2 نفر

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • لوبیا سفید 75 گرم
  • پیاز یک‌دوم عدد کوچک
  • برگ مو به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • شوید خشک شده یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

لوبیا را از 6 ساعت قبل درون یک ظرف ریخته، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیاها را بگیرد و بعد از 6 ساعت آبکشی کنید. 

سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه ریخته به مقداری آب اضافه کنید که سطح لوبیا را بپوشاند. آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.  سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را گذاشته تا 30دقیقه بپزد.

قبل از این که بقیه کار آشپزی خود را ادامه دهید، فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک ماهی‌تابه بردارید و درون آن یک قاشق روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود. آن را از روی حرارت بردارید. بعد از 30 دقیقه لوبیاها را آبکشی کنید و درون ماهی‌تابه به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را درون قابلمه بریزید. گوجه، برگ بو و سه‌چهارم پیمانه آب داخل ظرف ریخته و به هم بزنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس از روی گاز برداشته و داخل فر بگذارید. 

در طی یک ساعتی که غذای ما درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب بیفزایید. رب گوجه را به آن اضافه و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملاً پخته شود. آن را از فر بیرون بیاورید.  شوید را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. درب آن را گذاشته و بگذارید 15 دقیقه بماند. ادویه آن را تنظیم کنید و با سلیقه خود تزئین و سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد