مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
کاهو را شسته، خرد کرده و در حد سبک شدن با کمی کره تفت دهید. پیاز را را هم خرد کرده و در کره تفت دهید تا سبک شود. بعد هر دو را به آب مرغ اضافه کرده و بپزید. بعد از 15 دقیقه پخت، مواد را نرم کنید. در ظرف دیگری آرد و کره را تفت داده، شیر را اضافه کنید و در آخر خامه را نیز افزوده و این سس را به سوپ اضافه کنید. سوپ را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و بعد از خارج کردن از فر، سوپ را با سبزیجات تازه تزیین و سرو نمایید.
ارزش غذایی
این دستور 65 گرم کربوهیدرات، 50 گرم پروتئین، 100 گرم چربی، 1360 کیلو کالری انرژی دارد.