X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کرم شکلات اسپانیایی

موادلازم:

  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
  • پودر ژلاتین: 7 گرم ( حدود دو قاشق غذا خوری )
  • شیر : 700 میلی لیتر
  • شکر: 125 گرم
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 3 عدد
  • نمک: یک پینچ

روش تهیه:

پودر کاکائو و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید. شیر را بیفزائید و خوب هم بزنید. آن گاه مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین و پودر کاکائو خوب حل شوند. سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید. زرده های تخم مرغ را با نمک مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. بعد آن را به شیر در حال جوشیدن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا زرده تخم مرغ بپزد و مایه، غلیظ شود. حالا مایه را از روی حرارت بردارید و روی آن را به مدت 15 دقیقه بپوشانید. اینک سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد مایه را به آرامی به سفیده های تخم مرغ بیفزائید. اکنون کرم را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. کرم را با سس شکلات و سس هلو تزئین و سرو نمایید.