X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

کافه کارامل


مواد لازم برای 4 نفر:

  • خامه: 125 گرم
  • شکر: 80 گرم
  • پودر ژلاتین: 7 گرم ( حدود دو قاشق چایخوری )
  • قهوه فوری: یک قاشق چایخوری
  • پرک بادام بو داده: 50 گرم
  • آب: 200 میلی لیتر

طرز تهیه:

خامه را با یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید. و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و حجمش دو برابر شود. آن گاه باقیمانده ی شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کارامل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و با حرارت بخار آب جوش حل نمایید. حالا آن را به شکر کارامل اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا کارامل و ژلاتین با یکدیگر مخلوط شوند. اکنون قهوه فوری را به ان اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس مخلوط کارامل، قهوه و ژلاتین را با خامه ی فرم گرفته مخلوط کنید و مایه را در قالب بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. دسر را با خامه و پرک بادام تزئین و سرو نمایید.