مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سوپ خامه با قارچ

مواد لازم :

  • قارچ: 200 گرم
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • خامه: دو قاشق غذاخوری 
  • آب مرغ: دو پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
  • هویج رنده‌ شده: یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه: 

کره را روی حرارت ملایم آب کرده و آرد را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. آب مرغ را کم‌ کم می‌ریزیم تا آرد گلوله نشود. شیر را افزوده و هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود. سپس قارچ را اضافه می‌کنیم. پس از پنج دقیقه جعفری را اضافه کرده و سوپ از روی حرارت بر می‌داریم و با خامه و هویج آن را تزئین می‌کنیم. سوپ شما آماده سرو است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد