مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

لازانیا با بادمجان


مواد لازم:

  • لازانیا: یک بسته
  • سینه مرغ خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده: 200 گرم
  • بادمجان حلقه شده: دو عدد
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • پنیر پیتزاک به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی، نمک و آویشن: به میزان دلخواه

طرز تهیه مایه لازانیا:

برای تهیه مایه میان لازانیا ابتدا پیاز را خرد شده را سرخ کنید و سپس سینه مرغ را که از قبل خرد کرده و آن را در آب لیمو و پیاز گذاشته اید، اضافه کنید. در مرحله دوم تهیه مایه ماکارونی، بادمجان های حلقه شده و پخته شده در فر و قارچ های خرد شده را اضافه کنید. آن گاه به مایه رب گوجه فرنگی، نمک و آویشن بزنید و با کمی آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شوند. 

پخت ورقه های لازانیا و آماده کردن خوراک:

در قابلمه ای دیگر ورقه های لازانیا را در آب در حال جوش ریخته و پس از نرم شدن آبکش کنید سپس در ظرفی که می خواهید در فر قرار دهید به ترتیب ورقه های لازانیا را افزوده و سپس مایه را در میان آنها بریزید و به این ترتیب ظرف را کاملاً پر کرده و روی آن را با سس سفید و یا پنیر پیتزا پوشانده و برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده است، بگذارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد