مواد لازم:
مواد لازم جهت تهیه سس:
طرز تهیه:
ورمیشل برنج رو طبق دستور روی جلد توی آب در حال جوش بریزید و بپزید. کمی نمک هم در هنگام پخت به ورمیشل اضافه کنید. وقتی ورمیشلها پختند آنها را آبکش کنید و بگذارید ختک شوند.
هویج، کدو، نعنا و سیر را به ورمیشل اضافه کنید.
طرز تهیه سس:
برای تهیه سس هم تمامی موادی را با هم مخلوط نمایید، سپس سس را به مخلوط ورمیشل و سبزیجات اضافه کنید و سالاد رو در ظرف سرو بریزید و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم سس و سبزیجات کاملا با هم ترکیب شود. خوراک شما آماده سرو است.