مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سالاد ورمیشل برنج

سالاد ورمیشل برنج


مواد لازم:

  • ورمیشل برنج: 125 گرم
  • هویج خلالی شده: نصف پیمانه
  • کدو خلالی خرد شده: نصف پیمانه
  • نعنا خرد شده: یک چهارم فنجان
  • سیر رنده شده: 1 حبه

مواد لازم جهت تهیه سس:

  • روغن زیتون: یک سوم پیمانه
  • آب پرتقال: یک چهارم فنجان
  • آب لیمو: 1 قاشق سوپخوری
  • عسل: 1 قاشق سوپخوری (دلخواه)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:

ورمیشل برنج رو طبق دستور روی جلد توی آب در حال جوش بریزید و بپزید. کمی نمک هم در هنگام پخت به ورمیشل اضافه کنید. وقتی ورمیشلها پختند آنها را آبکش کنید و بگذارید ختک شوند.

هویج، کدو، نعنا و سیر را به ورمیشل اضافه کنید.

طرز تهیه سس:

برای تهیه سس هم تمامی موادی را با هم مخلوط نمایید، سپس سس را به مخلوط ورمیشل و سبزیجات اضافه کنید و سالاد رو در ظرف سرو بریزید و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم سس و سبزیجات کاملا با هم ترکیب شود. خوراک شما آماده سرو است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد