X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

سالاد کلم با کشمش

مواد لازم:

  • کلم برگ سفید: 400 گرم
  • پیازچه: 2 عدد
  • هویج خلالی خرد شده یا درشت رنده شده: 200 گرم
  • کرفس: 100 گرم
  • کشمش: نصف پیمانه
  • زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • جعفری تازه و خردشده: یک قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کلم برگ را به صورت خلالی و پیازچه‌ها و ساقه‌های کرفس را حلقه‌حلقه ببرید. سبزیجات خردشده را در کاسه بزرگی ریخته، سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود. پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلا‌ل‌های هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.