مواد لازم:
طرز تهیه:
کلم برگ را به صورت خلالی و پیازچهها و ساقههای کرفس را حلقهحلقه ببرید. سبزیجات خردشده را در کاسه بزرگی ریخته، سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود. پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلالهای هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.