مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سالاد با سس مخصوص


مواد لازم

  • چهار قاشق سوپ خوری ذرت کنسرو شده
  • دو فنجان کاهوی خرد شده
  • چهار ورقه کالباس خرد شده
  • یک سوم فنجان پیازچه خرد شده
  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • یک قاشق مرباخوری سرکه
  • یک هشتم قاشق مرباخوری آویشن
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کنید، سپس ذرت را در صافی ریخته و پس از جدا شدن آب آن همراه با کاهوی خرد شده، کالباس و پیازچه در کاسه بریزید، سپس در کاسه کوچکی روغن زیتون را با سرکه و آویشن مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید. سس تهیه شده را روی سالاد ریخته و پس از هم زدن بلافاصله میل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد