مواد لازم:
طرز تهیه:
در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می ریزیم و میگذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه میکنیم.
بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و میگذاریم تا مواد خوب بپزد.
سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط میکنیم.
دو لیوان آب یا آبگوشت و نمک و فلفل روی این مواد میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.
ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط میکنیم و در ظرف سرو میکشیم.
روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده سپس سرو میکنیم.