X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

حلیم عدس


مواد لازم: 

  • گوشت سردست 500 گرم 
  • عدس 100 گرم 
  • برنج سه قاشق سوپ‌خوری 
  • پیاز سرخ کرده یک پیمانه 
  • کشک و روغن و نمک و فلفل و گردو و نعنا خشک به میزان لازم 
  • پیاز دو عدد 


طرز تهیه: 

در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می‌ ریزیم و می‌گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می‌کنیم. 

بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می‌گذاریم تا مواد خوب بپزد. 

سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می‌کنیم. 

دو لیوان آب یا آب‌گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می‌ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی هم می‌زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود. 

ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف سرو می‌کشیم. 

روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده سپس سرو می‌کنیم.