مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سالاد پانزانلا


پانزانلا یک سالاد خوشمزه و سالم است، که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید.

مواد لازم

  • نان تست مکعبی‌شده 300گرم
  • سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی درشت خردشده 700 گرم
  • خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد 
  • سیر یک حبه

طرز تهیه

ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد