مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

نودل سرخ کرده

نودل را می‌توان به روش‌های مختلفی طبخ کرد این بار روش پیشنهادی ما را تجربه کنید.

مواد لازم:

  • نودل: یک کاسه بزرگ؛ طبق دستور پشت پاکت، ‌پخته شود.
  • سینه مرغ: یک دوم پیمانه، پخته شده و به شکل مربع در آورده شود.
  • تخم‌مرغ زده شده و پخته شده: 2 عدد
  • سبزی‌جات مخلوط : یک پیمانه ( هویج رنده شده، لوبیای خرد شده، فلفل دلمه‌ای)
  • سیر: 6- 4 حبه،‌ کاملا ریز شود.
  • پیاز: 2 عدد، خرد شود.
  • زنجبیل خرد شده تازه: یک قاشق چای‌خوری
  • سس سویا: 2 قاشق چای‌خوری
  • چاشنی مرغ: یک بسته کوچک
  • سس فلفل: 2 قاشق چای‌خوری یا مقداری جهت طعم دادن
  • کچاپ گوجه‌فرنگی: 3 چای‌خوری
  • نمک و فلفل:‌ به مقدار لازم
  • روغن گیاهی: 6- 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا درون یک تابه روی حرارت متوسط سیر را کمی تفت داده سپس پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را تفت دهید.

سبزی‌جات مخلوط را به مخلوط درون تابه اضافه کرده و مقداری دیگر آن‌ها را تفت دهید و کمی نمک و فلفل را به ظرف اضافه کنید.قطعات مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

یک قاشق چای‌خوری سس سویا، کچاپ، سس فلفل را به درون ظرف بیافزایید.

نودل ‌های پخته شده را به همراه چاشنی مرغ و مابقی سس‌ها به مخلوط اضافه کنید.

نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌های زده شده و پخته شده را به ظرف اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید و کمی دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد