مزه

آموزش آشپزی

مزه

آموزش آشپزی

سوپ جو با گوشت

مواد لازم

  • گوشت گاو یا گوشت کبابی بره 350 گرم
  • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 400 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
  • کرفس خرد شده نصف پیمانه
  • پونه کوهی یا ریحان 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق سوپخوری
  • سیر 2 عدد
  • برگ بو 1 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
  • هویج پوست کنده و خرد شده 1 پیمانه
  • یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده نصف پیمانه
  • جو زود پز 3/2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد