X
تبلیغات
رایتل

مزه

آموزش آشپزی

سوپ جو با گوشت

مواد لازم

  • گوشت گاو یا گوشت کبابی بره 350 گرم
  • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 400 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
  • کرفس خرد شده نصف پیمانه
  • پونه کوهی یا ریحان 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق سوپخوری
  • سیر 2 عدد
  • برگ بو 1 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
  • هویج پوست کنده و خرد شده 1 پیمانه
  • یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده نصف پیمانه
  • جو زود پز 3/2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.